BOMBĂ! STOICA ȘI BOȚILĂ CERCETAȚI PENAL. DEJA AU ÎNCEPUT SĂ DEA VINA UNUL PE ALTUL!

BOMBĂ în administrația publică locală de la Orșova! După ce penalul primar, garantat de PRO ROMÂNIA, nu a fost demis din funcție ca urmare a pierderii calității de membru PSD, potrivit surselor noastre, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova s-au autosesizat din articolele publicate de media și a deschis un dosar penal. Secretarul Marian Boțilă, cel care era invitat de prefect să emită referatul de încetare a mandatului primarului, este cercetat pentru abuz în serviciu, în timp ce primarul penal deja, este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

Este deja de notorietate faptul că, după data de 18 august 2020, când s-a înscris în PRO ROMÂNIA, pentru a candida din partea acestei formațiuni politice la funcția de primar al Orșovei, Marius Stoica și-a pierdut apartenența politică la PSD, partidul pe listele căruia a devenit primar în anul 2016 și, conform legii, trebuia demis de urgență din funcție. Nu numai că nu s-a sinchisit de respectarea legii, dar primarul penal a și apărut cu eșarfa de primar, însemnul oficial al funcției, la sediul PRO ROMÂNIA, unde s-a fotografiat și s-a hlizit alături de Victor Ponta, într-un selfie.

Cum legea este destul de ciudată, încetarea mandatului se face de către prefectul județului, doar în urma unui referat întocmit de secretarul Primăriei, în această cauză Marian Boțilă. Pentru a respecta legea, prefectul de Mehedinți, Doina Dobre, a trimis o adresă către secretarul Boțilă în care îi punea în vedere că trebuie să emită acel referat. Doar că Boțilă s-a făcut că plouă, printre altele, și pe motiv că fiul său Eduard este candidat pe lista lui Marius Stoica.

Adresa prefectului a apărut în presă, la fel și pozele în care Stoica cu eșarfa tricolor pe piept se hlizea fericit lângă Victor Ponta. De aici s-au informat și procurorii, care i-au luat la întrebări pe zgubiliticii conducători ai Orșovei. Potrivit informațiilor noastre, secretarul Marian Boțilă este chemat să dea cu subsemnatul pentru abuz în serviciu, în timp ce primarul deja penal Marius Stoica e chemat să dea cu subsemnatul pentru uzurparea de calități oficiale. Mai pe înțelesul tuturor, va fi întrebat de ce a avut tupeul de a se da primar la sediul PRO ROMÂNIA, când de fapt nu mai avea acestă calitate. Doar că lucrurile par a fi mult mai grave pentru primarul Stoica, deja penal!

Culmea apărării: Boțilă dă vina pe Stoica

Experimentat în ale administrației locale și uns cu toate alifiile, secretarul municipiului Orșova dă acum vina pe primarul Marius Stoica. Și se pare că, de data asta chiar are dreptate! Celebra adresă a prefectului ar fi ajuns la primar, care a ținut-o dosită în mapă, fără să o înainteze secretarului. Chiar și așa, secretarul cel alunecos o putea cere prefectului sau o putea citi în presă.

Cercetații penali urmează să dea cu subsemnatul, iar noi vă vom ține la curent.

Citit 1894 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2020 13:51
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…