FORȚAT DE ÎMPREJURĂRI, STOICA ÎL PUNE PE CICAN MANAGER LA SPITAL

La doar 12 ore de la publicarea de către jurnalmehedinti.ro și Informația de Severin a dezvăluirilor despre întâlnirea de la „terasa din Nord” (fotografia stă mărturie), primarul Marius Stoica îl desemnează pe Adrian Cican manager la Spitalul Municipal Orșova. V-ați speriat domnule primar? V-ați întâlnit între timp cu Duicu și v-a muștruluit? Nici nu mai contează! Cican a pus punctul pe i și l-a obligat pe Stoica să îi recunboască profesionalismul în managementul sanitar!

La aproape 12 ore de la publicarea de către jurnalmehedinti.ro și Informația de Severin a știrii potrivit căreia între primarul Marius Stoica și Adrian Cican ar fi avut loc o discuție ceva mai aprinsă, Stoica s-a grăbit să îl numească manager al Spitalului Municipal Orșova pe Adrian Cican. Mai exact, înțelegerea s-a parafat, iar Stoica e disperat că nu va fi pe deplin susținut să candideze pentru un nou mandat din partea PRO ROMÂNIA.

Obligat de împrejurări sau sfătuit în taină de Adrian Duicu, Marius Stoica și-a dat seama că situația nu e tocmai favorabilă pentru el și a consimțit să îl numească manager pe Adrian Cican. Acum, fie vorba între noi, era și normal ca un primar să recunoască profesionalismul lui Adrian Cican, cel de care PRO ROMÂNIA și-a cam bătut joc.

Stoica susține sus și tarte că nu a avut loc nicio discuție între el și Cican. Dar, atunci, ce se poate înțelege din fotografia realizată chiar pe data de 16 iulie 2020, la o terasă din nordul Orșovei? Au stat la taifas pur și simplu? Sau Cican i-a amintit primarului că avea de respectat o înțelegere! Cert e faptul că Marius Stoica, cel care l-a suspendat pe Adrian Cican de nenumărate ori din funcție și care are să-i plătească acum salariile și daunele morale pentru moftul de a-l fi alungat abuziv din funcție, acum vine cuminte și îl numește manager la Spital. Păi măi domnule primar, când erai serios, Atunci când îl dădeai afară pentru motive de tot rahatul sau acum când îl numești manager de frică?

Și pentru că tot îți place să dai telefoane, te rog, primarule Stoica, să răspunzi punctual la toate aceste întrebări!

Citit 1420 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iulie 2020 21:51
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…