La Orșova, partidul condus de Victor Ponta, PRO ROMÂNIA, atacă viitoarele alegeri locale cu actualul primar Marius Stoica din postura de candidat. Deși initial fusese anunțată candidatura lui Adrian Cican, Stoica a declarat, într-o emisiune la Tele 2 Drobeta, că l-a convins pe Cican să facă un pas înapoi. Pentru prima oară în mod public, Stoica declară că filiala PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI este condusă de Adrian Duicu.

În sfârșit, cineva a declarat public faptul că Adrian Duicu este președintele PRO ROMÂNIA Mehedinți. Este vorba de primarul municipiului Orșova, care și-a anunțat candidatura din partea partidului lui Victor Ponta, pentru un nou mandat de primar al Orșovei. Interesant este faptul că, până acum, Adrian Duicu nu a ieșit niciodată în față și nimeni nu a precizat oficial că el conduce în Mehedinți PRO ROMÂNIA. A încercat acest lucru, o singură dată, înainte de alegerile europarlamentare de anul trecut, dar la acea vreme, în partid a izbucnit un scandal uriaș, care ulterior s-a mutat în presă. Colegii lui Victor Ponta reclamau faptul că Adrian Duicu este compromis și că nu poate să facă parte din aparatul de conducere al partidului. Forțat de împrejurări, Duicu a făcut, la acea vreme, un pas înapoi, iar filiala din Mehedinți a fost preluată de secretarul general al partidului, Ion Mocioalcă.

Discreția totală păstrată de Adrian Duicu a fost făcută țăndări, însă, chiar de către candidatul său de la Orșova. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii „Realitatea zilei”, de la Tele 2 Drobeta că Duicu este președintele partidului și că s-a înțeles cu Adrian Cican pentru ca acesta din urmă să nu mai candideze și să îi lase lui cale liberă.

„A trebuit să mă orientez și eu și să caut sprijin din partea unui partid politic. Eu sunt un om de stânga, știe toată lumea treaba asta, și nu puteam să mă abat prea tare de la această doctrină de stânga. Așa că, în urma unor discuții cât se poate de pertinente și aplicate, avute cu președintele formațiunii (n.r.: PRO ROMÂNIA), la nivel de județ, domnul Adrian Duicu, dar și din discuțiile avute cu membrii marcanți ai acestui partid politic, am tras următoarea concluzie, că pentru binele orșovenilor, să accept să fiu sprijinit pentru această funcție, de PRO ROMÂNIA, partidul domnului Victor Ponta (…). Am avut o discuție cât se poate de corectă cu domnul Adrian Cican, care a promis că îmi va oferi sprijin în Campania electorală. (…) Am trecut peste toate animozitățile cu dumnealui, am reușit să avem puncte comune în acest sens (…) Mă bucur că domnul Adrian Cican a conștientizat acest fapt și că am și sprijinul dumnealui (…)”, a declarat Marius Stoica, la Tele 2 Drobeta.

Vezi întreaga declarație în materialul VIDEO aflat deasupra textului!

Citit 1928 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 17:41
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

2 comentarii

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…