Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru jurnalmehedinti.ro, despre unul dintre cele mai ambițioase proiecte pe care a declarat deschis că le susține: ORȘOVA METROPOLITANĂ. Este proiectul propus de candidatul PSD la funcția de primar al Orșovei, Constantin Popescu.

Interviul poate fi urmărit VIDEO, în secțiunea aflată deasupra textului. Iată doar câteva dintre ideile exprimate în cadrul discuției, de președintele CJ Mehedinți:

„Sunt convins că, din toamna acestui an, după ce candidatul nostru, domnul Constantin Popescu, va obține funcția de primar, evident prin votul orșovenilor, acest municipiu va începe, pe zi ce trece, să se schimbe radical”

„Îi rog pe cetățenii Orșovei să aibă încredere în mine și în candidatul pe care PSD îl propune, iar încrederea lor va fi răsplătită, în anii care urmează!”

„ORȘOVA METROPOLITANĂ este un proiect extrem de ambițios, un proiect în care eu cred foarte mult, la fel cum crede și CONSTANTIN POPESCU, un proiect care va fi realizat. Cred că ceea ce ne-am propus, se va realiza!”

„Este o dorință a mea și a candidaților PSD din Clisura Dunării și sunt convins că această dorință se va pune în practică”

„Prin constituirea zonei ORȘOVA METROPOLITANĂ vom avea posibilitatea de a accesa și fonduri europene, pe proiecte mult mai mari, proiecte integrate, care să privească în ansamblu această zonă”

„Se fac multe investiții în județ, am atras fonduri europene într-un cuantum ce depășește totalul sumelor atrase de la Revoluție și până în 2016, în județul nostru”

„Ani de zile, la Orșova s-a bătut pasul pe loc”

„Vom asigura expertiza necesară, nu numai Orșovei, ci și la celelalte comune care vor compune Zona Metropolitană, astfel încât să atragem fonduri semnificative pe axa de investiții destinată zonelor metropolitane!”

Întreaga discuție o puteți viziona în materialul video!

Citit 2265 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2020 23:01
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…