Consiliul Județean Mehedinți va sprijini Spitalul Municipal Orșova

Recent, omul de afaceri orșovean CONSTANTIN POPESCU, președintele PSD Orșova și candidat pentru funcția de primar al Orșovei, și-a făcut public proiectul de dezvoltare, „ORȘOVA METROPOLITANĂ”. Proiectul va beneficia de sprijinul direct al președintelui Consiliului Județean Mehedinți, ALADIN GEORGESCU. Iar cel mai recent sprijin anunțat va fi pentru atragerea de fonduri europene la Spitalul Municipal Orșova.

Așa cum a promis, ECHIPA PSD PENTRU ORȘOVA ȘI MEHEDINȚI lucrează cu multă atenție la etapele premergătoare aplicării tuturor proiectelor stipulate în Programul ambițios „ORȘOVA METROPOLITANĂ”. Accesarea de fonduri europene pentru dotarea cu aparatură modernă și dezvoltarea infrastructurii Spitalului Municipal din Orșova, împreună cu Consiliul Județean Mehedinți, o instituție cu vastă experiență și cu rezultate notabile în atragerea de fonduri europene”este un punct important din Programul ORȘOVA METROPOLITANĂ. 

Primul pas a fost includerea municipiului Orșova în Strategia de Dezvoltare a județului Mehedinți pentru perioada 2014-2020, în lista de investiții pe fonduri europene, a unor noi proiecte de modernizare și dezvoltare a județului. Astăzi a fost făcut un nou pas pentru sprijinirea celor mai importante obiective din cel de-al doilea municipiu al județului nostru. CONSILIUL JUDEȚEAN SPRIJINĂ SPITALUL DIN ORȘOVA ȘI BAIA DE ARAMĂ ÎN VEDEREA ACCESĂRII UNOR PROIECTE EUROPENE.

Consiliul Județean Mehedinți va sprijini Spitalul Municipal Orșova și Spitalul Orășenesc Baia de Aramă în vederea întocmirii cererilor de finanțare în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”. Astăzi a avut loc o primă întâlnire de lucru între reprezentanții unităților medicale și colegii responsabili de fonduri europene, în cadrul căreia au fost stabilite condițiile eligibile de întocmire a cererilor de finanțare și posibilitatea unui parteneriat între instituții.

„În cadrul acestui program, cele două unități medicale din județul Mehedinți vor avea posibilitatea să acceseze fonduri europene atât pentru decontarea cheltuielilor efectuate în contextul actualei epidemii, cât și pentru dotarea spitalelor cu ehipamente și aparatură medicală necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție COVI9-19. Consider că este o măsură de precauție binevenită. Chiar dacă apar vești bune de la o zi la alta, trebuie să rămânem la fel de responsabili pentru a evita creșterea numărului de îmbolnăviri”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Echipa din care voi face parte eu și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, este, prin excelență, o echipă care poate schimba lucrurile în bine! Modul în care președintele Aladin Georgescu a schimbat județul, cu ajutorul fondurilor europene, este o garanție sigură!”, a precizat și liderul PSD Orșova, Constantin Popescu.

Citit 1082 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 19:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…