PRIMII PAȘI CĂTRE DEZVOLTAREA ORȘOVEI

Au trecut doar câteva zile de când, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Orșovei, Constantin Popescu, a lansat Platforma ORȘOVA METROPOLITANĂ. Mare parte din ideile platformei au fost incluse în Strategia de Dezvoltare a județului Mehedinți pentru perioada 2014-2020.

 

„Pentru noi, ECHIPA PSD PENTRU ORȘOVA ȘI MEHEDINȚI, promisiunile sunt datorii!”, scrie Constantin Popescu, pe contul său de socializare.

Popescu mai adaugă în aceeași postare:

”Iată că astăzi președintele CJ Mehedinți a inclus în Strategia de Dezvoltare a județului Mehedinți pentru perioada 2014-2020, ÎN LISTA DE INVESTIȚII PE FONDURI EUROPENE, NOI PROIECTE DE MODERNIZARE ȘI DEZVOLTARE A JUDEȚULUI.
IAR ORȘOVA VA BENEFICIA DE O ATENȚIE DEOSEBITĂ! Proiectele se vor alinia ideii de ZONĂ METROPOLITANĂ și dorinței noastre de a dezvolta acest frumos municipiu dunărean, AȘA CUM NU A MAI FOST NICIODATĂ!

În lista de de investiții ce vor fi demarate în Mehedinți, adoptată prin hotărâre de către consilierii județeni, și care au ca scop dezvoltarea județului nostru, atât pe plan economic și turistic, cât și pe plan cultural, ORȘOVA VA BENEFICIA DE:
• AMENAJAREA SPAȚIULUI DE AGREMENT NAUTIC ORȘOVA;
• REAMENAJAREA PARCULUI DIN ZONA DE NORD ȘI AMENAJAREA INSULEI DIN ORȘOVA;

Desigur, în concepția proiectului ORȘOVA METROPOLITANĂ, este inclusă și zona Clisurii Dunării. Ca atare, în STRATEGIA DE DEZVOLTARE au fost incluse:

• Reabilitarea și consolidarea imobilului Ogredana La Mala;
• Conservarea, restaurarea și punerea în valoare a ruinelor Cetății Trikule din Svinița;

Dragii mei orșoveni!

Dorim și putem dezvolta Orșova, o putem transforma într-un municipiu european de vis! Avem nevoie doar de oameni cu viziune și dorință de schimbare. Și încă un lucru important: Echipa din care voi face parte eu și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, este, prin excelență, o echipă care poate schimba lucrurile în bine! Modul în care președintele Aladin Georgescu a schimbat județul, cu ajutorul fondurilor europene, este o garanție sigură!”

Citit 868 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 19:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…