MARIUS STOICA A TOCAT ZECI DE MII DE EURO DIN BUGETUL ORȘOVEI

Peste o sută de mii de euro a plătit primarul Orșovei, Marius Stoica, către o firmă din Severin, între 18 februarie și 27 aprilie. Ultima ispravă este un decont de aproape 31.000 de euro, pentru a repara poarta de la Parcul Dragalina.

Incredibil, dar adevărat! Pandemia de COVID 19 pare să fi fost destul de plină de dărnicie pentru primarul municipiului Orșova, Marius Stoica. Numai pe parcursul stării de urgență, din bugetul municipiului Orșova au zburat către o firmă din Severin, X - TREME COMPUTERS SRL, 486.578,66 lei, adică, după cursul oficial al BNR, 101.371 de euro.

Ultima ispravă, asupra căreia primarul Marius Stoica a insistat să se laude pe contul său de Facebook, este reparațiile la Poarta Parcului „General Ion Dragalina”. Nu e foarte clar ce mare lucru s-a schimbat și dacă alternanța culorilor nocturne, pe bază de telecomandă, era atât de necesară, dar știm că a fost peste măsură de costisitoare.

Astfel, în data de 2 aprilie 2020, când mulți orșoveni stăteau în casă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, primarul Marius Stoica semna un ordin de plată către X - TREME COMPUTERS SRL, în valoare de 147.500 de lei. La cursul oficial al BNR, din data de 2 aprilie 2020 ( 1 euro = 4,8288 lei), vorbim de, nici mai mult nici mai puțin, decât suma de 30.546 de euro. Peste 30.000 de euro pentru o poartă cu telecomandă!

Am încercat să îl contactăm telefonic pe primarul Marius Stoica și, fiindcă nu a răspuns, i-am transmis un mesaj. Răspunsul edilului șef a fost unul cât se poate de elocvent, drept pentru care îl consemnăm. „Ha, ha, ha!”, a declarat primarul Orșovei.

„Timp de peste 30 de ani, de acest edificiu nu s-a ocupat nimeni. Cât timp dvs. ați stat în case, respectând ordonanțele militare, eu nu am stat cu mâinile în sân și m-am ocupat de reabilitarea acestui edificiu lăsat de izbeliște. Vă invit să observați schimbarea făcută! Priviti pozele de mai jos! Astăzi vă pun poze făcute noaptea cu edificiul reabilitat. Ce este interesant este faptul că culorile pot fi schimbate dintr-o telecomandă”, scria mândru pe contul său de socializare primarul Marius Stoica.

Dincolo de cacofonia evidentă din context, isprava primarului este cu adevărat colosală: aproape 31.000 de euro pe o poartă este totuși cam mult!

Iată datele despre firma norocoasă:

 

Citit 3982 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2020 18:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…