Un nou angajat al Primăriei Orșova, izolat la domiciliu

În doar câteva zile, un nou angajat al Primăriei Orșova intră în izolare la domiciliu, ca urmare a anchetei epuidemilogice declanșate după moartea orșovencei de 68 de ani, infectată cu COVID 19. După ginerele femeii, mecanic-utilaje la Primărie, un coleg al său este izolat.

După cum informam zilele trecute, virusul COVID 19 se apropie încet-încet de Primăria Orșova. Totul a plecat de la decesul, pe data de 20 aprilie 2020, a unei orșovence de 68 de ani, depistată ca fiind infectată cu coronavirus, în urma teselor efectuate la Spitalul Județean Severin. Ulterior s-a descoperit că ginerele acestei femei lucrează la Primăria Orșova, acesta fiind izolat, împreună cu toată familia, la domiciliu.

Ancheta epidemiologică, aflată în desfășurare, a impus ca un al doilea angajat al municipalității, coleg cu ginerele decedatei, să fie izolat la domiciliu, începând de astăzi, tot împreună cu întreaga familie.

„În urma decesului din data de 20.04.2020, persoană de sex feminin, vârsta 68 ani, ancheta epidemiologică este în desfășurare. În acest moment, 2 angajați ai Primăriei municipiului Orșova se află în izolare la domiciliu (un membru al familiei decedatei și un coleg al acestuia), precum și familiile acestora”, se arată în comunicatul de presă al Direcției de Sănătate Publică Mehedinți.

Citit 1643 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 13:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…