ULTIMA ORĂ, în cazul COVID 19 de la Orșova: ginerele femeii decedate, izolat la domiciliu

Informațiile prezentate aseară de jurnalmehedinti.ro se confirmă pe deplin. Ginerele orșovencei de 68 de ani, decedată pe data de 20 aprilie 2020, infectată cu COVID 19, lucrează la Primăria Orșova, iar în acest moment este izolat la domiciliu.

Cazul orșovencei de 68 de ani care a pierdut lupta pentru viață, în urma infectării cu Covid 19, a generat o stare de neliniște printre salariații Primăriei Orșova, mai ales că ginerele acesteia este angajat al municipalității. În acest moment, conform autorităților, este în desfășurare o anchetă epidemiologică a DSP.

CITESTE ȘI Se pare că Virusul COVID 19 se apropie de Primăria Orșova

„Într-adevăr, ginerele femeii decedate este angajat pe un utilaj al primăriei. Nu prezintă simptome. DSP nu a dispus măsura izolării pentru ceilalți angajați ai primăriei, iar instituția își desfășoară activitatea cu un număr restrâns de salariați", a declarat primarul Orșovei, Marius Stoica, pentru actualmehedinti.ro.

„Este o anchetă epidemiologică în desfășurare. DSP ul va comunica”, spune și prefectul de Mehedinți, Cristinel Pavel.

Și, între timp a venit și un scurt punct de vedere de la DSP Mehedinți: „Ultimul deces, persoană de sex F, vârsta 68 ani, din județul Mehedinți, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, secția ATI în data de 19.04.2020, dată la care a fost testată COVID-19, rezultatul fiind pozitiv. Data decesului 20.04.2020. Persoana decedată suferea de obezitate tip II, HTA grad II, boala cardiovasculară, afecţiune tiroidiană. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare, în acest moment membrii familiei se află în izolare la domiciliu”.

Citit 2309 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2020 12:31
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…