Se pare că Virusul COVID 19 se apropie de Primăria Orșova

O orșoveancă de 68 de ani a murit, în această seară, infectată cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Mehedinți a mai anunțat încă 9 decese, în afară de cele 11 anunțate astăzi. Astfel, la nivel național, bilanțul zilei de 20 aprilie 2020 indică 20 de decese din cauza COVID 19. Printre românii răpuși astăzi de virus se află și două femei din județul Mehedinți. Cea de-a doua victimă a zilei este din Orșova.

Decesul înregistrat la nivel național cu numărul 478, ca urmare a infectării cu coronavirus, este cel al unei orșovence în vârstă de 68 de ani. Femeia a fost internată ieri, 19 aprilie 2020, direct la Secția ATI din Spitalul Județean Severin și i s-au recoltat probe. În aceeași zi, rezultatul infectării cu COVID 19 a fost confirmat ca pozitiv. La numai o zi distanță, femeia a murit la Spitalul Județean de Urgență din Severin. Autoritățile sanitare anunță și comorbidități: obezitate, diabet zaharat tip II, HTA grd. II, boală cardiovasculară, afecțiune tiroidiană.

Potrivit surselor noastre, o rudă foarte apropiată a femeii decedate ar lucra chiar în cadrul Primăriei Orșova, unde încă nu se știe cu câte persoane a intrat în contact. Tot potrivit unor surse, dar fără vreo confirmare oficială în acest sens, DSP ar fi intrat în alertă și ar fi luat deja măsurile legale din punct de vedere epidemiologic.
Numărul deceselor datorate cumplitului virus se ridică, din această seară, în județul Mehedinți la 8 persoane.

Repetăm, nu avem încă nicio confirmare oficială a informațiilor! Vom reveni cu informații mai ample. În altă ordine de idei, așteptăm ceva declarații și de la primarul municipiului, Marius Stoica!

Citit 2925 ori Ultima modificare Luni, 20 Aprilie 2020 23:40
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…