STOICA, NU MAI MINȚI ORȘOVENII! IATĂ DOVADA!

Din păcate, primarul Orșovei, Marius Stoica, încearcă de vreo săptămână să aburească oamenii simpli din Orșova cum că a intervenit el la Ministerul Sănătății, pentru ca Spitalul Municipal Orșova să nu devină Centru Suport COVID 19. Ba mai și minte în direct la TV. Adevărul este însă unul crud. Vă prezentăm Ordinul 555/03.04.2020, care dovedește cât de tare minte acest primar!

Să nu înțelegem greșit! Suntem într-o perioadă dramatică, în care numărul infectaților cu virusul ucigaș COVID 19 crește de la o zi la alta, în care numărul deceselor crește alarmant. Este normal ca oamenii nevinovați, infectați cu această molimă, să fie tratați în spitalele din România, în condiții omenești. Și atunci, evident, unele din spitale municipale devin centre suport. Printre aceșția se află să Spitalul Municipal Orșova, dar și Spitalul Orășenesc Baia de Aramă.

Ceea ce îi putem reproșa primarului de la Orșova este maniera electorală în care a tratat situația. A refuzat convocarea unei ședințe de îndată, în care consilierii locali, reprezentanții legitimi ai comunității, să își exprime un punct de vedere, unul cu care au fost învestiți de orșoveni. A clamat pe la televiziunile locale că el a intervenit la Ministerul Sănătății și că autoritățile sanitare s-au și uitat în gura lui. A mințit până în ultima clipă și chiar a postat pe Facebook o idioțenie cum că toate spitalele trec în subordinea Ministerului Sănătății.

Da, băi Stoica, da! Normal că trec în subordinea Ministerului Sănătății și e mai bine așa, pentru că, oricum, tu nu ești în stare să adminsitrezi spitalul din ograda ta! Dar asta e una, iar transformarea în Centre COVID 19 e alta! Și ai mai spus o minciună gogonată: Nu ai dat niciun leu spitalului, ai devansat credite bugetare, și l-ai lăsat fără finanțare pentru mai la toamnă, deșteptule!

Iată adevărul, în Ordonanța 555/3 aprilie 2020:

Citit 2153 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2020 23:00
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…