Spitalul Municipal din Orșova își continuă dezvoltarea și modernizarea în ritm accelerat, iar serviciile medicale de cea mai bună calitate, prestate aici, sunt tot mai apreciate de pacienții din Mehedinți și județele limitrofe. Mai mult, sunt vești bune în privința proiectului european transfrontalier depus , care are toate șansele de a fi aprobat și implementat. Ultima realizare este amenajarea unei săli de mese ultramoderne.

Spitalul Municipal din Orșova își urmează drumul către standardele europene înalte și își duce renumele de a fi cel mai bun spital din Mehedinți, în întreaga țară. Vestea că aici sunt cei mai buni specialiști și cele mai bune condiții de spitalizare s-a răspândit rapid în toată Oltenia, dar și în județele din Banat. Aici vin zilnic pacienți din Caraș-Severin, Timiș și chiar Dolj, ca să nu mai vorbim de cei din Mehedinți. Toate secțiile spitalului sunt modernizate și chiar apar secții și cabinete noi, cu servicii care până acum nu existau la Orșova. Este în plină amenajare un cabinet ORL, iar în câteva luni un medic specialist de profil va lucra în spitalul orșovean. De asemenea, și condițiile de cazare și masa sunt comparabile cu cele din marile spitale din centrele universitare din România. Ultima dotare în materie este o sală de mese ultramodernă, complet reabilitată și dotată, unde pacienții au spațiu, curățenie, dar și posibilități de relaxare, deoarce sala are și televizor.

Aparatura medicală din secția URGENȚE, dar și din celelalte secții importante este una performantă, iar personalul medical este recunoscut ca fiind foarte amabil cu pacienții. Totuși, una dintre cele mai remarcabile realizări recente este aprobarea unui proiect transfrontalier de o importanță majoră. Este vorba de construcția și dotarea unui centru de excelență în oncologie, în colaborare cu Spitalul din Kladovo.

„Am fost anunțați oficial, acum două zile, că am intrat în ultima fază de evaluare a proiectului transfrontalier România – Serbia, cu spitalul din Kladovo, un centru de excelență în oncologie și astfel suntem după evaluarea tehnică și economică de eligibilitate, pe care noi le-am parcurs și ne-au fost aprobate. Am ajuns de fapt la partea de oportunitate și dacă proiectul va corespunde din punct de vedere al condițiilor impuse de UE, în mod sigur vom avea finanțarea”, a declarat managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican.

Vezi ce spune Adrian Cican, mai jos:

Atmosfera din Spitalul Municipal Orșova este una degajată și plăcută, iar pacienții pe care îi întâlnești aici nu au niciodată motive să se plângă de ceva. Spitalul se dezvoltă și se face remarcat la nivel national, prin implicare și excelență.

Citit 9134 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Octombrie 2018 14:52
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…